Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Auto huren Harderwijk


Auto huren in Harderwijk? Slechts 10 minuten rijden via de A28 en kort aan de afslag Nunspeet zit Autoverhuur Flexibel op weg. Wij verhuren personenauto's aan particulieren en bedrijven. Van een goedkope, kleine stadsauto tot een ruime stationwagen. Te huur vanaf 1 dag tot enkele maanden.

Waarom een auto huren bij Flexibel op weg in Harderwijk?

Auto huren in Harderwijk doet u bij Flexibel op weg autoverhuur. Het belangrijkste is dat u een veilige en nette auto rijdt voor een goede prijs. U kunt eenvoudig een auto huren voor een paar dagen of goedkoop een auto rijden voor een maand of langer. De voordelen van Flexibel op weg zijn:
 
 • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
 • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
 • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
 • Ophalen vóór openingstijd op afspraak
 • 24/7 inleveren van de huurauto
 • Breng- en haalservice in Harderwijk.
 

Hoe werkt een auto huren in Harderwijk bij Flexibel op weg? 

Huur een auto bij Flexibel op weg en ervaar onze service. Het belangrijkste van een huurauto is dat u rijdt in een veilige auto voor een goede prijs. Standaard bent u WA en casco verzekerd en in geval van pech kunt u rekenen op hulp en gratis vervangend vervoer.

Ophalen en inleveren van de huurauto
Een huurdag is van 08:00 tot 08:00 de volgende ochtend. Ophalen van de auto kan op afspraak ook vóór 08:00. Inleveren van de auto kan ook na openingstijd. De auto kan geparkeerd worden op ons eigen terrein en de sleutel in de sleutelkluis. 

Kilometers en brandstof
Per dag krijgt u 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,20 (ex. btw) per kilometer. De huur is exclusief brandstof; wij geven de auto met een volle tank mee en u mag de auto weer met volle tank inleveren.

Borg
Standaard werken wij met een borg van € 500,-. Deze mag vooraf worden overgemaakt of bij het ophalen van de gehuurde auto worden voldaan per pin. Contant betalen of betalen met creditcard is niet mogelijk. Na de huurperiode verrekenen we de factuur met de borg en storten we het restant direct terug.

Meer informatie over hoe huren werkt? Kijk op onze pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg? Hier vindt u antwoord op al uw vragen over verzekeringen, eigen risico, pechhulp, rijden in het buitenland enzovoorts. 

Reserveer een huurauto in Harderwijk bij Flexibel op weg

Een auto huren in Harderwijk is zo geregeld bij Flexibel op weg. U kunt snel uw huurauto aanvragen via onze pagina Reserveren, bellen naar 0341 23 03 01 of stuur eenvoudig een bericht via WhatsApp Chat. Bij vragen kunt u ons ook bellen of een bericht sturen. Wij staan u persoonlijk te woord, beantwoorden alle vragen en helpen u bij de reservering. 

Online uw auto uitzoeken kan op onze pagina alle voertuigen. Hier vergelijkt u alle personenauto's en kiest u eenvoudig de juiste huurauto. Specificaties als zitplaatsen, brandstof, transmissie en prijzen staan overzichtelijk vermeld.
   

Auto huren in Harderwijk voor bedrijven

Zakelijk een auto huren is mogelijk bij Flexibel op weg autoverhuur. Wij hebben diverse auto's beschikbaar, zodat u een passende auto kunt kiezen. Van een makkelijke, kleine personenauto tot een stationwagen.

Wij bieden bedrijven in Harderwijk de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

- Schade? Snel op weg met een passende vervangende auto.
- Wachten op de nieuwe leaseauto? Een zogenaamde voorloopauto biedt uitkomst. 
- Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke auto, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
- Meerdere medewerkers hebben af en toe een auto nodig? Een deelauto voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
- Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurauto zit u nergens aan vast.
- Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 1 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf of medewerker is gevestigd in Harderwijk kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 
 
Herkenbare situatie? U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.
 
WhatsApp-chat-knop-vragen-reserveren-huurauto

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

 

Auto huren Harderwijk voor particulieren

Ook als particulier en woonachtig in Harderwijk is een auto huren is zo geregeld. Voor prive gebruik een auto huren is goedkoper dan u denkt. Daarbij is de service prettig: u rijdt inclusief alle kosten als belastingen en reparaties en kunt de auto inleveren wanneer u maar wilt. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Naast een ruim aanbod aan auto's bieden wij uitstekende service:
- Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in Harderwijk. 
- Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
- Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten. 

Verder rekenen wij geen extra kosten voor een trekhaak, meerdere bestuurders of winterbanden. 

Flexibel op weg biedt goedkoop huurauto's aan in Harderwijk, zodat u kunt profiteren van het gemak van huren. U rijdt bij ons goedkoop en krijgt een prijs op maat afhankelijk van uw wensen. Huur kan per dag, week, maand of zelfs langer. Hoe langer, hoe lager de kosten per dag. Voor elk doeleinde biedt een huurauto uitkomst. Vervangend vervoer, weekend weg, vakantie of als leenauto. Voor autoverhuur Harderwijk kunt u terecht bij Flexibel op weg.  

Goedkoop een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg

U huurt al een auto voor €30,- inclusief btw per dag. Voor een heel weekend, van vrijdag half 5 in de middag tot maandagochtend 8 uur, kost het slechts € 60,-. Dit is bijvoorbeeld een Citroen C1 of Toyota Aygo. Deze auto's zijn compact, makkelijk en goedkoop. Een wat ruimere auto rijdt u al voor € 79,- inclusief btw per weekend. 

Liever een stationwagen als huurauto? Voor meerdere passagiers en bagage is een ruime stationwagen wel zo handig. Een Skoda Octavia of een Toyota Auris rijdt u al voor € 60,- inclusief btw per dag of € 97,- inclusief btw per weekend. 

Huren per week is nog voordeliger. Een fijne Volkswagen Polo bijvoorbeeld. Deze is per week te huur voor € 300,- inclusief btw. Ook met de huur van een stationwagen bent u met het weektarief veel voordeliger uit: € 363,- per week.

Standaard krijgt u 100 vrije kilometers per dag. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 (incl. btw) per kilometer. 

1 maand of langer huren? Dat noemen wij shortease. Shortlease is huren voor minimaal 1 maand. Omdat u 1 maand huurt rijdt u extra voordelig. U krijgt van ons een prijs op maat, inclusief de kilometers die u nodig hebt. Na 1 maand shortlease kunt u de auto weer inleveren wanneer u maar wilt; geen langlopend contract of opzegtermijn. Meer informatie over shortlease vindt u op onze pagina Shortlease.

Meer informatie over een auto huren in Harderwijk

Stel uw vraag en wij staan u persoonlijk te woord.
 
WhatsApp-chat-knop-vragen-reserveren-huurauto

Bel of stuur een bericht via WhatsApp

 
Contact opnemen kan ook via onze contactpagina of te mailen naar info@flexibelopweg.nl

Uiteraard bent u ook welkom bij onze vestiging in Nunspeet.

 
 
Flexibel op weg betekent:
 • 100 vrije kilometers per dag
 • Voor openingstijd ophalen op afspraak
 • Geen boekings- of annuleringskosten
 • Breng- en haalservice
 • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: