Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Auto huren 't Harde


Flexibel op weg, de naam zegt het al. Wij hebben de oplossing als het gaat om tijdelijk vervoer. 
Wij zijn een autoverhuurbedrijf in Nunspeet, slechts 10 minuten rijden vanaf ‘t Harde. Wij bieden huurauto's aan in ‘t Harde om u te laten profiteren van het gemak van huren en de dienstverlening van Flexibel op weg. Zakelijk en particulier: wij staan voor u klaar. 


overzicht-alle-huurauto's
In het overzicht alle voertuigen vindt u informatie over de diverse soorten auto's die wij aanbieden voor de verhuur.

  • Huur per dag, weekend, week of maand
  • Geen boekingskosten of annuleringskosten
  • Breng- en haalservice in ‘t Harde
  • Per dag opzegbaar
  • Geen onverwachte kosten

Waarom een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg ?

Op het moment dat u tijdelijk een auto nodig hebt wilt u snel en goedkoop gebruik kunnen maken van een huurauto. Daarnaast wilt u net zo eenvoudig de huurauto weer kunnen inleveren. U wilt zorgeloos gebruik kunnen maken van de auto zonder u druk te moeten maken over onderhoud, verzekeringen, pechhulp enzovoort. Huur bij Flexibel op weg en ervaar dit gemak! 

Goedkoop een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg

➤ Benieuwd naar de kosten? Kies uw auto en bereken de kosten of vraag ons voor een prijs op maat.

Bij Flexibel op weg kunt u goedkoop een auto huren. Wij willen dat een auto huren voordelig is voor zowel privé als zakelijke gebruikers. Zo heeft u al een huurauto voor €25,- (ex. btw)  per dag, inclusief 100 km vrij. Als u een auto wilt huren per maand kan het nog goedkoper! Bij huur per maand betaalt u per dag slechts €11,- (ex. btw). Dat is nog eens voordelig een auto huren.

Ook een auto huren voor een weekend is voordeliger dan u denkt. Wat dacht u van een ruime huurauto als de Citroen C4. U kunt deze auto huren voor het weekend voor slechts € 65,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. Of een auto huren voor een weekend voor 6 personen met veel laadruimte voor slechts €125,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. 

Ook voor de wintersport of vakantie is een huurauto geschikt. U kunt goedkoop een auto huren voor de vakantie of wintersport. Van compacte middenklasse auto tot autobus tot 9 personen. Met een huurauto voor de vakantie of wintersport krijgt u een prijs op maat. Dat betekent een prijs inclusief de vrije kilometers. Zo weet u vooraf de kosten, zonder verassingen achteraf. Verder krijgt u voor de wintersport standaard winterbanden, zonder extra kosten. 

Voor rijden buiten Nederland bieden wij pechhulp, passend vervangend vervoer en hotelserivce aan. Deze serivce kost u slecht €5,- p/d. Zo kunt u zorgeloos op vakantie.  
 

Auto huren ‘t Harde zakelijk

Wij bieden bedrijven in ‘t Harde de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

- Schade? Snel op weg met een passende vervangende auto.
- Wachten op de nieuwe leaseauto? Een zogenaamde voorloopauto biedt uitkomst. 
- Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke auto, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
- Meerdere medewerkers hebben af en toe een auto nodig? Een deelauto voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
- Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurauto zit u nergens aan vast.
- Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 2 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf of medewerker is gevestigd in ‘t Harde kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

Herkenbare situatie? U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.

Auto huren ‘t Harde particulier

Ook als particulier en woonachtig in ‘t Harde is een auto huren is zo geregeld. Voor prive gebruik een auto huren is goedkoper dan u denkt. Daarbij is de service prettig: u rijdt inclusief alle kosten als belastingen en reparaties en kunt de auto inleveren wanneer u maar wilt. 

➤ Benieuwd naar de kosten? U kunt vrijblijvend bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Naast een ruim aanbod aan auto's bieden wij uitstekende service:
- Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in ‘t Harde. 
- Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
- Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten. 

Verder rekenen wij geen extra kosten voor een trekhaak, meerdere bestuurders of winterbanden. 

Flexibel op weg biedt goedkoop huurauto's aan in ‘t Harde, zodat u kunt profiteren van het gemak van huren. U rijdt bij ons goedkoop en krijgt een prijs op maat afhankelijk van uw wensen. Huur kan per dag, week, maand of zelfs langer. Hoe langer, hoe lager de kosten per dag. Voor elk doeleinde biedt een huurauto uitkomst. Vervangend vervoer, weekend weg, vakantie of als leenauto. Voor autoverhuur 't Harde kunt u terecht bij Flexibel op weg.  


Meer informatie over een auto huren in ‘t Harde
Bel 0341-230301 of bezoek onze vestiging. Wij staan u graag persoonlijk te woord om onze kennis en ervaring te delen. Online contact opnemen kan ook via onze contactpagina of te mailen naar info@flexibelopweg.nl

Voor autoverhuur 't Harde kunt u terecht bij Flexibel op weg. Autoverhuur voor bedrijven in ‘t Harde. Autoverhuur voor medewerkers van uw bedrijf, woonachtig in ‘t Harde. Autoverhuur als deelauto voor uw bedrijf gevestigd in ‘t Harde. Autoverhuur voor particulieren in ‘t Harde. 

 
Flexibel op weg betekent:
  • 100 vrije kilometers per dag
  • Voor openingstijd ophalen op afspraak
  • Geen boekings- of annuleringskosten
  • Breng- en haalservice
  • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: