Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Busje huren Emst


Flexibel op weg, de naam zegt het al. Wij hebben de oplossing als het gaat om tijdelijk vervoer. 
Wij zijn een autoverhuurbedrijf in Nunspeet, slechts 20 minuten rijden vanaf Emst. Wij bieden verhuurbusje aan in Emst om u te laten profiteren van het gemak van huren en de dienstverlening van Flexibel op weg. Zakelijk en particulier: wij staan voor u klaar. 

 

In het overzicht alle voertuigen vindt u informatie over de diverse soorten busje die wij aanbieden voor de verhuur.
 
 • Huur per dag, weekend, week of maand
 • Geen boekingskosten of annuleringskosten
 • Minimaal 100 km vrij per dag
 • Breng- en haalservice in Emst
 • Per dag opzegbaar
 • Geen onverwachte kosten

➤ Een busje huren kan eenvoudig online. Voor al uw vragen kunt u het contactformulier invullen of mailen naar info@flexibelopweg.nl

Wat kost een busje huren Emst?

Een busje huren, wat kost dat? Bij Flexibel op weg betaalt u een laag huurtarief per dag. De dagprijs is inclusief 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 inclusief btw per kilometer. Verder heeft u bij ons geen extra kosten door onduidelijke verzekeringen of onverwachte kosten achteraf. Voordelig huren, ook als u in Emst woont.  

Bestelauto
De bestelauto huurt u al voor € 48,- inclusief btw per dag. Langer huren? Voor een week betaalt u slechts € 35,- inclusief btw per dag.

Bestelbus
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. 

Grote bestelbus
De grote bestelbus betekent nog meer laadruimte. Huur bedraagt € 85,- inclusief btw per dag of € 69,- inclusief btw per dag bij één week huur. 

Verhuisbus
De verhuisbus, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag of € 182,- inclusief btw per weekend. 

Personenbus 6, 7 of 9 personen
Personenvervoer voor elk doeleinde is geen probleem met de bussen van Flexibel op weg. Van vakantie tot luxe shuttle service. 6 personen, 7 personen en zelfs 9 personen met ruim voldoende laadruimte. 
Vanaf € 12,- per persoon per dag of profiteer nu nog van onze zomeractie
 

Busje huren Emst voor bedrijven

Wij bieden bedrijven in Emst de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

- Schade? Snel op weg met een passende vervangende bus.
- Wachten op de nieuwe leasebus? Een zogenaamde voorloopbus biedt uitkomst. 
- Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke bus, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
- Meerdere medewerkers hebben af en toe een bus nodig? Een deelabus voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
- Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurbus zit u nergens aan vast.
- Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 2 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf is gevestigd in Emst of een medewerker woont in Emst kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

Herkenbare situatie? U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.

Huren bij Flexibel op weg betekent:
- Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
- Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
- Prijsafspraak inclusief kilometers.
- Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.
 

Busje huren Emst voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Ook in Emst kunt u profiteren van onze diensten
Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto's en busje aan bedrijven in Emst of particulieren in Emst. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Emst. 

Busje huren Emst: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Huurbus voor bedrijven in Emst. Huurbus voor medewerkers van uw bedrijf, woonachtig in Emst. Huurbus als deelauto voor uw bedrijf gevestigd in Emst. Huurbus voor particulieren in Emst. 
 
Flexibel op weg betekent:
 • 100 vrije kilometers per dag
 • Voor openingstijd ophalen op afspraak
 • Geen boekings- of annuleringskosten
 • Breng- en haalservice
 • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: