Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Busje huren Epe


Busje huren in de omgeving van Epe? Huur bij Flexibel op weg in Nunspeet, slechts 10 minuten rijden vanaf de doorgaande weg van Epe naar Nunspeet. U kunt hier huren per dag, weekend, week of maand. Hoeveel laadruimte heeft u nodig? Wij verhuren diverse soorten bussen; van kleine bestelauto tot bestelbus tot verhuiswagen met laadklep. Ook voor personenvervoer hebben we busjes tot 9 personen te huur. 

Waarom een busje huren bij Flexibel op weg autoverhuur?

Busje huren voor de regio Epe kan bij Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet. Het belangrijkste is dat u in een veilige en nette bus rijdt, voor een goede prijs. Huren bij Flexibel op weg is de oplossing voor tijdelijk vervoer. Onze voordelen:
 
 • Persoonlijk advies via WhatsApp of het contactformulier, ook voor snel reserveren.
 • Geen boekingskosten, annuleringskosten of onverwachte kosten achteraf.
 • Huur voordelig per dag, weekend, week of maand.
 • Per dag opzegbaar.
 • Standaard 100 km vrij per dag.
 • Breng- en haalservice in Epe.

Voor zakelijke rijders en particulieren bieden we altijd een oplossing voor passend vervoer. U kunt bij ons snel en voordelig een auto, personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren. 

Autoverhuur Flexibel op weg staat voor persoonlijk advies, transparante prijzen en betrouwbaarheid. Bedrijven en particulieren in Epe en de regio beoordelen ons met een 9+.

Aanbod van bussen om te huren

Welk type bus heeft u nodig? Voor het vervoeren van spullen is de laadruimte van de bus van belang. Onderstaand een overzicht van de laadruimtes van klein (bestelauto) naar groot (verhuisbus, ook wel bakwagen met laadklep).
Voor personenvervoer hebben we bussen tot 9 personen. Standaard hebben we een dubbele cabine met 6 zitplaatsen en laadruimte of een bus met 9 zitplaatsen. 

Alle bussen mogen worden bestuurd met rijbewijs B. 

Bestelauto
De bestelauto is de meest compacte bedrijfsbus die u kunt huren. De laadruimte heeft een inhoud van 2,5m3 tot 3m3. De lengte van de laadruimte is 1,50m tot 1,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte 1,20m. De bestelauto heeft 2 zitplaatsen. Voorbeelden van bestelauto's die wij verhuren zijn de Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes-Benz Citan. 

De bestelauto huurt u al voor € 48,- inclusief btw per dag. Langer huren? Voor een week betaalt u € 35,- inclusief btw per dag en per maand slechts € 22,- inclusief btw per dag. 

Beschikbare bestelauto's zijn Volkswagen Caddy, Fiat Doblo en Mercedes Citan.

Bestelbus
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus is de meest gekozen bedrijfswagen. Ook erg populair voor de verhuur bij particulieren en bedrijven. De bus is compact en makkelijk te rijden en heeft toch een laadruimte van 6m3. De laadruimte heeft een lengte van 2,50m tot 2,70m. De hoogte is 1,30m en de breedte is 1,50m. Onze bussen zijn voorzien van trekhaak. 

De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Huren voor een weekend (vrijdag 16:30 t/m maandag 08:00) is slechts € 121,- inclusief btw. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. 

Beschikbare bussen zijn Volkswagen Transporter, Mercedes Vito, Renault Trafic en Fiat Talento. 

Grote bestelbus
De grote bestelbus betekent nog meer laadruimte. Met een lengte van 3,25m kan elk bankstel er in. Ook de hoogte is geen probleem bij een grote bestelbus: 1,85m. Huur bedraagt € 85,- inclusief btw per dag of € 69,- inclusief btw per dag bij één week huur. 

Voor de grote bestelbus kunnen wij een Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter of Fiat Ducato inzetten. 

Verhuisbus
De verhuisbus, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag of € 182,- inclusief btw per weekend. Met de verhuiswagen kunt u alles in één keer meenemen. De laadruimte is 4,20 x 2,10 x 2,10 (L x B x H). Met een laadklep is laden en lossen van zware spullen heel eenvoudig. Deze wagen wordt het meest gebruikt voor verhuizingen, omdat dit de grootste bus is die met rijbewijs B mag worden bestuurd. 

U huurt bij ons bijvoorveeld een Mercedes Sprinter bakwagen, een Ranault Master, Volkswagen Crafter of Iveco Daily. 

Personenbus 6, 7 of 9 personen
Zomervakantie, wintersport, uitje met vrienden of personeel, pendeldiensten op evenementen of met collega's naar een training?
Personenvervoer voor elk doeleinde is geen probleem met de bussen van Flexibel op weg. Van vakantie tot luxe shuttle service. 6 personen, 7 personen en zelfs 9 personen met ruim voldoende laadruimte. Veel personenbussen hebben verlegende laadruimte. Dat betekent dat de bagage van elke passagier mee kan in de bus. 

Een personenbus huurt u al vanaf € 109 incl. btw of € 181,- incl btw per weekend. Hoe langer u huurt, hoe goedkoper. Voor een vakantie of weekend weg maken we graag een prijs op maat. Zo krijgt u veel vrije kilometers en eventueel andere benodigheden als sneeuwkettingen of een service als pechhulp onderweg. 

Vanaf € 12,- per persoon per dag huurt u al een personenbus. Makkelijk en vooral gezellig op reis. Met z'n alleen in één bus. Inclusief bagage. 

De personenbus die u kunt huren is een Mercedes Vito Tourer, Fiat Talento of Renault Trafic. 
 

Wat kost een busje huren Epe?

Een busje huren, wat kost dat? Bij Flexibel op weg betaalt u een laag huurtarief per dag. De dagprijs is inclusief 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 inclusief btw per kilometer. Verder heeft u bij ons geen extra kosten door onduidelijke verzekeringen of onverwachte kosten achteraf. Voordelig huren, ook als u in Epe woont.  

Busje huren Epe voor bedrijven

Wij bieden bedrijven in Epe de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

- Schade? Snel op weg met een passende vervangende bus.
- Wachten op de nieuwe leasebus? Een zogenaamde voorloopbus biedt uitkomst. 
- Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke bus, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
- Meerdere medewerkers hebben af en toe een bus nodig? Een deelabus voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
- Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurbus zit u nergens aan vast.
- Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 2 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf is gevestigd in Epe of een medewerker woont in Epe kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

Herkenbare situatie? U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.

Huren bij Flexibel op weg betekent:
- Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
- Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
- Prijsafspraak inclusief kilometers.
- Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.
 

Busje huren Epe voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Ook in Epe kunt u profiteren van onze diensten
Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto's en busje aan bedrijven in Epe of particulieren in Epe. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Epe. 

Busje huren Epe: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Huurbus voor bedrijven in Epe. Huurbus voor medewerkers van uw bedrijf, woonachtig in Epe. Huurbus als deelauto voor uw bedrijf gevestigd in Epe. Huurbus voor particulieren in Epe. 


 
Flexibel op weg betekent:
 • 100 vrije kilometers per dag
 • Voor openingstijd ophalen op afspraak
 • Geen boekings- of annuleringskosten
 • Breng- en haalservice
 • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: