Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Busje huren verhuizen Elburg

Maak verhuizen makkelijk. Huur een verhuiswagen of busje voor verhuizen. Veel laadruimte en niet duur.


Flexibel op weg, de naam zegt het al. Wij hebben de oplossing als het gaat om tijdelijk vervoer. 
Wij zijn een autoverhuurbedrijf in Nunspeet, slechts 10 minuten rijden vanaf Elburg. Wij hebben verschillende type huurbusjes en verhuiswagens om uw verhuizing makkelijk te maken. Ook kunt u bij ons verhuisaccessoires huren als spanbanden, dekens, transportplank en steekkar. 

 

Alle-voertuigen-overzicht
In het overzicht alle voertuigen vindt u informatie over de diverse soorten verhuisbussen en verhuiswagens die geschikt zijn voor verhuizen.


Flexibel op weg Autoverhuur biedt busjes aan in Elburg om u te laten profiteren van het gemak van huren en de dienstverlening van Flexibel op weg. Particuliere verhuizing of zakelijk: wij staan voor u klaar. 
 
 • Huur per dag, weekend of week
 • Geen boekingskosten of annuleringskosten
 • Minimaal 100 km vrij per dag
 • Breng- en haalservice in Elburg
 • Per dag opzegbaar
 • Geen onverwachte kosten

➤ Een busje huren voor verhuizen kan eenvoudig online. Voor al uw vragen kunt u het contactformulier invullen of mailen naar info@flexibelopweg.nl

Wat kost een busje huren voor verhuizen in Elburg?

Een busje huren voor verhuizen, wat kost dat? Bij Flexibel op weg betaalt u een laag huurtarief per dag. De dagprijs is inclusief 100 vrije kilometers. Extra kilometers worden verrekend tegen € 0,24 inclusief btw per kilometer. Verder heeft u bij ons geen extra kosten door onduidelijke verzekeringen of onverwachte kosten achteraf. Goedkoop huren, ook als u in Elburg woont.  

Bestelauto
De bestelauto huurt u al voor € 48,- inclusief btw per dag. Langer huren? Voor een week betaalt u slechts € 35,- inclusief btw per dag.

Bestelbus
Een slag groter dan de bestelauto is de bestelbus. De bestelbus rijdt u al voor € 73,- inclusief btw per dag. Bij afname voor een week betaalt u € 60,- inclusief btw per dag. 

Grote bestelbus
De grote bestelbus betekent nog meer laadruimte. Huur bedraagt € 85,- inclusief btw per dag of € 69,- inclusief btw per dag bij één week huur. 

Verhuiswagen
De verhuiswagen, ook wel de bakwagen met laadklep, huurt u al voor € 133,- inclusief btw per dag of € 182,- inclusief btw per weekend. 

Busje huren verhuizen Elburg voor particulieren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, wel zo handig voor u als particulier. Wij staan graag voor u klaar als u tijdelijk een busje nodig hebt. Een busje huren is makkelijker dank u denk. Waarom passen en meten en 4x rijden met uw auto als het makkelijk kan? Laat uw adviseren welke bus bij u past of kom gerust langs om te kijken. Duidelijke prijs, rijden zonder zorgen en geen onverwachte kosten achteraf. 

U kunt online reserveren of bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Huren bij Flexibel op weg betekent:
- Per dag opzegbaar zonder extra kosten.
- Tussentijds wisselen van soort bus zonder extra kosten.
- Prijsafspraak inclusief kilometers.
- Geen omkijken naar onderhoud of andere zaken en kosten.
 

Busje huren verhuizen Elburg voor bedrijven

Ook als bedrijf heeft u wel eens een busje nodig om spullen te verhuizen. Maak het vervoeren van spullen makkelijk door snel en voordelig een busje te huren. 

Als uw bedrijf is gevestigd in Elburg of een medewerker woont in Elburg kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

U kunt contact opnemen om vrijblijvend een prijs aan te vragen.
 

Nu ook verhuismateriaal te huur

Maak verhuizen nog makkelijker met verhuismateriaal als een steekkar en verhuisdekens. 

Verhuiswagen met laadklepVerhuizen in Elburg

Gaat u vijf keer passen en meten met spullen in uw auto of in één keer over met een verhuiswagen? Bij Flexibel op weg huurt u snel en eenvoudig een verhuiswagen. Ervaar het gemak van huren en ervaar het gemak van de verhuiswagen. Met 18m3 aan laadruimte en de laadklep is het vervoeren van spullen een stuk eenvoudiger. 
Deze verhuiswagen / bakwagen mag worden bestuurd met rijbewijs B.


Naast de verhuiswagen hebben we nu ook verhuismateriaal beschikbaar. Snel uw meubels verplaatsen met een steekkar of meubelroller en veilig vervoeren met verhuisdekens en spanbanden.
Huur per dag:
- Spanband €1,-  
- Verhuisdeken €1,50
- Meubelroller €7,50
- Steekwagen €9,-

Wat kost de huur van een verhuiswagen met laadklep?

Voor een verhuiswagen is de huurprijs slechts €133,- per dag inclusief btw en inclusief 100 kilometer vrij. Voor een weekend (vrijdagmiddag t/m zondag) betaalt u slechts €181,- inclusief btw en inclusief 200 kilometer vrij. 

Als u enkel kleinere spullen wilt te vervoeren hebben voor u een bestelauto, bestelbus of grote bestelbus. Verschillende soorten bussen met een laadruimte van 2,5m3 tot 11m3. Bekijk het aanbod van bussen en de afmeting van de laadruimtes in ons handige overzicht Alle voertuigen.


Kortom: maak verhuizen makkelijk met een verhuiswagen met laadklep of een verhuisbus. Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte laadruimte voor uw klus. U kunt contact opnemen via 0341-230301, info@flexibelopweg.nl of kom gerust langs om de bussen te bekijken aan de Draaiing 3 in Nunspeet
 

Ook in Elburg kunt u profiteren van de diensten van Flexibel op weg Autoverhuur

Flexibel op weg is autoverhuurbedrijf in Nunspeet en verhuurt ook auto's en busjes aan bedrijven in Elburg of particulieren in Elburg. Ervaar het gemak van huren bij Flexibel op weg. Zonder gedoe een busje huren en bijkomend voordeel is dat wij het voertuig brengen en ophalen in Elburg. 

Busje huren voor verhuizen in Elburg: voor meer informatie voor zakelijk en particulier bel 0341 – 23 03 01 of mail naar info@flexibelopweg.nl
Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Verhuur verhuiswagen en verhuisbus voor particulieren in Elburg bij Autoverhuur Flexibel op weg. Verhuur verhuiswagen en verhuisbus voor bedrijven in Elburg bij Autoverhuur Flexibel op weg. 
 
Flexibel op weg betekent:
 • 100 vrije kilometers per dag
 • Voor openingstijd ophalen op afspraak
 • Geen boekings- of annuleringskosten
 • Breng- en haalservice
 • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: