Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease – Nunspeet
ma-vr 8.00-17.00 za 8.00-12.00 zo gesloten

Shortlease

Ondernemers opgelet! Flexibiliteit in uw wagenpark? Dat kan! Geen langlopende contracten, geen hoge aanschafkosten, geen omkijken naar onderhoud en geen administratieve zaken waar u zich liever niet mee bezig houdt.


Snel navigeren naar...

   


Wat is shortlease bij Flexibel op weg? 

 
 • Oplossing op maat voor tijdelijk vervoer
 • Huur voor 1 maand of langer
 • Per dag opzegbaar zonder extra kosten
 • Vaste lage prijs per maand inclusief kilometers en andere kosten als verzekering en wegenbelasting
 • Persoonlijk contact en transparant
 

Vragen over hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

 

Flexibel Deals uitgelicht

 

Uitgelicht: het beste uit het shortlease aanbod van Flexibel op weg.
 Shortlease-bestelbus-Fiat-Talento


 Shortlease-auto-Fiat-500


 

 

De voordelen van shortlease bij Flexibel op weg 

U weet vooraf nooit exact hoe de zaken in uw bedrijf lopen. Een project waar extra medewerkers op worden gezet kan soms eerder klaar zijn dan verwacht. Een medewerker kan vroegtijdig vertrekken. De levering van een nieuwe auto duurt langer dan verwacht.

Enkele praktijkvoorbeelden waarbij shortlease de oplossing is. Bij Flexibel op weg zit u niet vast aan een langlopend contract. Ook langer gebruik maken van een shortlease auto is geen probleem. Zoeken naar een passende oplossing en ontzorgen, dat is het doel van Flexibel op weg bij het aanbieden van shortlease. 

Een oplossing om uw wagenpark flexibel te houden 

Hoeveel laadruimte is nodig voor de spullen bij het nieuwe project? Heeft uw medewerker een ruime auto nodig of is een kleine personenauto voldoende? Welke opties moeten er op? En een trekhaak? Hoeveel laadvermogen is nodig?

Als eigenaar van een bedrijf wilt u snel kunnen schakelen. Daarnaast bent u liever niet te lang bezig met zaken als inzet van een auto of bus. Wij denken graag mee om tot een passend voertuig te komen voor shortlease. Shortlease is immers de beste oplossing om uw wagenpark flexibel te houden. Want wat als u tijdelijk een extra vertegenwoordiger hebt aangenomen? Of een medeweker juist ontslag neemt? Of een klus die voorspoedig verloopt en eerder is afgerond? Dan wilt u niet het risico lopen om vast te zitten aan langlopende contracten. 

Wat krijgt u bij shortlease via Flexibel op weg?

Als u kiest voor shortlease kiest u voor dezelfde gunstige voorwaarden als operational lease. Dat betekent een vaste prijs per maand inclusief:

 • Vrije kilometers
 • WA-verzekering
 • Wegenbelasting
 • Zomer- en winterbanden
 • Pechhulp en vervangend vervoer NL
 • Reparaties en onderhoud


U loopt geen risico op extra afschrijving, dekt het risico op schades af en zult geen onverwachte kosten hebben aan onderhoud en reparatis.

Optioneel kunt u kiezen voor het verlagen van het eigen risico, inzittenden verzekering en pechhulp plus vervangend vervoer buitenland. Zo betaalt u alleen voor wat nodig is. 

Wat kost shortlease van een personenauto of bedrijfswagen?

Wat zijn de kosten voor het korte tijd leasen van een auto of bus? ​Shortlease is simpelweg een voertuig huren voor lange termijn, tegen een vooraf afgesproken maandprijs. Shortlease is altijd een prijs op maat op basis van uw wensen. De beste prijs is een prijs op maat. Het voordeel van shortlease is dat u rijdt tegen een vast laag bedrag per maand inclusief kilometers, onderhoud, pechhulp, belastingen en verzekeringen. Geen onverwachte kosten achteraf en geen extra toeslag voor meerdere bestuurders of eerder inleveren van de auto.

Bij Flexibel op weg evalueren we tussentijds het verloop van de gereden kilometers. We willen immers dat u altijd rijdt voor een prijs die past bij wat u nodig hebt. 

Ophalen en inleveren van de shortlease personenauto of bedrijfswagen

Snel schakelen kan met Flexibel op weg. Na de keuze van de auto of bus streven we naar een uitgifte binnen 24 uur. Wij kunnen de auto brengen op locatie of u kunt hem ophalen bij onze vestiging in Nunspeet.
Uiteraard controleren we gezamenlijk de staat van de auto bij uitgifte om achteraf geen misverstanden te krijgen.
 
Geen shortlease auto of bus meer nodig? Inleveren kan wanneer u het wilt. Dat betekent per dag opzegbaar zonder extra kosten ná een periode van 1 maand shortlease. Wij komen de auto ook gerust weer bij u ophalen.
 

Vragen over hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg betekent:
 • 100 vrije kilometers per dag
 • Voor openingstijd ophalen op afspraak
 • Geen boekings- of annuleringskosten
 • Breng- en haalservice
 • Huur per maand voor een scherpe prijs

Vragen? Neem gerust contact op

WhatsApp-chat-knop

Bel of stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp

Flexibel op weg is onderdeel van Van Geenen Auto’s
Flexibel op weg - Autoverhuur en Shortlease
Draaiing 3
8072 TC Nunspeet

Wij zijn aangesloten bij: