Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren Ermelo

Auto huren in Ermelo? Komt eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar huren bij Flexibel op weg in Nunspeet. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Ermelo huurt u een fijne personenauto. De huurauto is altijd inclusief 100 vrije kilometers per dag. Groot, klein, automaat, trekhaak Bekijk online ons aanbod.

Autoverhuur Ermelo

Huur een auto bij Flexibel op weg als u in Ermelo of omgeving woont. U huurt hier leuke en goede auto’s, krijgt de beste service en ervaart het gemak van huren. Wij zitten dicht aan de afslag Nunspeet / Epe aan de A28. Hier helpen wij u met persoonlijk advies en veilige huurauto’s. Heeft u direct een vraag? Bel gerust naar 0341-230301

Waarom een auto huren bij Flexibel op weg?

Kies voor Flexibel op weg voor:

Goedkoop een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg

Bij Flexibel op weg kunt u goedkoop een auto huren. Wij willen dat een auto huren voordelig is voor zowel privé als zakelijke gebruikers. Zo heeft u al een huurauto voor €25,- (ex. btw)  per dag, inclusief 100 km vrij. Als u een auto wilt huren per maand kan het nog goedkoper! Bij huur per maand betaalt u per dag slechts €11,- (ex. btw). Dat is nog eens voordelig een auto huren.

Ook een auto huren voor een weekend is voordeliger dan u denkt. Wat dacht u van een ruime huurauto als de Citroen C4. U kunt deze auto huren voor het weekend voor slechts € 65,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. Of een auto huren voor een weekend voor 6 personen met veel laadruimte voor slechts €125,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. 

Ook voor de wintersport of vakantie is een huurauto geschikt. U kunt goedkoop een auto huren voor de vakantie of wintersport. Van compacte middenklasse auto tot autobus tot 9 personen. Met een huurauto voor de vakantie of wintersport krijgt u een prijs op maat. Dat betekent een prijs inclusief de vrije kilometers. Zo weet u vooraf de kosten, zonder verassingen achteraf. Verder krijgt u voor de wintersport standaard winterbanden, zonder extra kosten. 

Voor rijden buiten Nederland bieden wij pechhulp, passend vervangend vervoer en hotelserivce aan. Deze serivce kost u slecht €5,- p/d. Zo kunt u zorgeloos op vakantie.