Van 1 dag tot 24 maanden

Gratis annuleren

Duidelijke prijzen

Auto huren Oldebroek

Auto huren in Oldebroek? Flexibel op weg autoverhuur in Nunspeet helpt u graag verder. Wij verhuren nette en veilige auto’s voor een goede prijs. De uitgifte en inname is bij onze vestiging in Nunspeet, slechts 15 minuten rijden vanaf Oldebroek. U kunt ook gebruik maken van onze breng- en haalservice in Oldebroek. Bekijk ons aanbod online en reserveer direct.

Ford Focus Stationwagen

Ford Focus Stationwagen

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 49 p/d (excl. btw)

Kia Ceed Stationwagen

Kia Ceed

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 49,58 p/d (excl. btw)

Volkswagen UP!

Volkswagen UP!

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 24,79 p/d (excl. btw)

Peugeot E-2008

Peugeot E-2008

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 49,59 p/d (excl. btw)

Stationwagen (automaat)

Toyota Auris of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 49,59 p/d (excl. btw)

Middenklasse (automaat)

Volkswagen Golf of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 45,45 p/d (excl. btw)

Middenklasse compact (automaat)

Volkswagen Polo of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 40,50 p/d (excl. btw)

Middenklasse

Bmw 1-serie of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 49,59 p/d (excl. btw)

Personenauto klein

Citroen C1 of vergelijkbaar

Inclusief btw, verzekeringen en 100 km vrij

€ 24,79 p/d (excl. btw)

Autoverhuur Oldebroek

Voor het huren van een auto in Oldebroek kunt u terecht bij Flexibel op weg. De naam zegt het al: wij helpen particulieren en bedrijven aan tijdelijke vervoer. Nette auto’s voor een goede prijs. Bedrijven in de regio Oldebroek maken gebruik van onze dienst om medewerker bijvoorbeeld op pad te sturen. Ze huren voor een dag, week of zelfs maand. Ook helpen wij particulieren aan tijdelijk vervoer, bijvoorbeeld als vervangende auto. 

Waarom een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg ?

Op het moment dat u tijdelijk een auto nodig hebt wilt u snel en goedkoop gebruik kunnen maken van een huurauto. Daarnaast wilt u net zo eenvoudig de huurauto weer kunnen inleveren. U wilt zorgeloos gebruik kunnen maken van de auto zonder u druk te moeten maken over onderhoud, verzekeringen, pechhulp enzovoort. Huur bij Flexibel op weg en ervaar dit gemak! 

Goedkoop een auto huren bij autoverhuur Flexibel op weg

Bij Flexibel op weg kunt u goedkoop een auto huren. Wij willen dat een auto huren voordelig is voor zowel privé als zakelijke gebruikers. Zo heeft u al een huurauto voor €25,- (ex. btw)  per dag, inclusief 100 km vrij. Als u een auto wilt huren per maand kan het nog goedkoper! Bij huur per maand betaalt u per dag slechts €11,- (ex. btw). Dat is nog eens voordelig een auto huren.

Ook een auto huren voor een weekend is voordeliger dan u denkt. Wat dacht u van een ruime huurauto als de Citroen C4. U kunt deze auto huren voor het weekend voor slechts € 65,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. Of een auto huren voor een weekend voor 6 personen met veel laadruimte voor slechts €125,- (ex. btw), inclusief 200 km vrij. 

Ook voor de wintersport of vakantie is een huurauto geschikt. U kunt goedkoop een auto huren voor de vakantie of wintersport. Van compacte middenklasse auto tot autobus tot 9 personen. Met een huurauto voor de vakantie of wintersport krijgt u een prijs op maat. Dat betekent een prijs inclusief de vrije kilometers. Zo weet u vooraf de kosten, zonder verassingen achteraf. Verder krijgt u voor de wintersport standaard winterbanden, zonder extra kosten. 

Voor rijden buiten Nederland bieden wij pechhulp, passend vervangend vervoer en hotelservice aan. Deze service kost u slecht €5,- p/d. Zo kunt u zorgeloos op vakantie.  

Auto huren Oldebroek zakelijk

Wij bieden bedrijven in Oldebroek de oplossing om stilstand te voorkomen. Onder het motto flexibiliteit in uw wagenpark hebben wij de volgende voorbeelden: 

– Schade? Snel op weg met een passende vervangende auto.
– Wachten op de nieuwe leaseauto? Een zogenaamde voorloopauto biedt uitkomst. 
– Tijdelijk project? Dan ook een tijdelijke auto, die net zo snel kan worden opgehaald als ingeleverd. 
– Meerdere medewerkers hebben af en toe een auto nodig? Een deelauto voor uw bedrijf in eigen beheer of door ons beheert is de oplossing. 
– Een werknemer krijgt past na proeftijd een vaste auto? Met een huurauto zit u nergens aan vast.
– Een vaste prijs per maand inclusief alle kilometers en kosten, maar geen lang operational lease contract? Verhuur vanaf 2 maand noemen wij shortlease. Meer informatie over shortlease vindt u op de pagina Shortlease

Als uw bedrijf of medewerker is gevestigd in Oldebroek kunt u eenvoudig en voordelig gebruik maken van de diensten van Flexibel op weg. 

Auto huren Oldebroek voor particulieren

Ook als particulier en woonachtig in Oldebroek is een auto huren is zo geregeld. Voor prive gebruik een auto huren is goedkoper dan u denkt. Daarbij is de service prettig: u rijdt inclusief alle kosten als belastingen en reparaties en kunt de auto inleveren wanneer u maar wilt. 

➤ Benieuwd naar de kosten? U kunt vrijblijvend bellen naar 0341-230301. Wij staan voor persoonlijk contact en een transparante dienstverlening. 

En hoe zit het met borg, eigen risico, verzekeringen, enzovoort? Antwoord op al uw vragen vindt u op de pagina Hoe werkt huren bij Flexibel op weg?

Naast een ruim aanbod aan auto’s bieden wij uitstekende service:
– Geen vervoer naar onze vestiging? Wij komen de auto graag bij u brengen in Oldebroek. 
– Pech onderweg? Wij regelen kosteloos vervangend vervoer.
– Eerder inleveren van de auto? Geen extra kosten. 

Verder rekenen wij geen extra kosten voor een trekhaak, meerdere bestuurders of winterbanden. 

Flexibel op weg biedt goedkoop huurauto’s aan in Oldebroek, zodat u kunt profiteren van het gemak van huren. U rijdt bij ons goedkoop en krijgt een prijs op maat afhankelijk van uw wensen. Huur kan per dag, week, maand of zelfs langer. Hoe langer, hoe lager de kosten per dag. Voor elk doeleinde biedt een huurauto uitkomst. Vervangend vervoer, weekend weg, vakantie of als leenauto. Voor autoverhuur Oldebroek kunt u terecht bij Flexibel op weg.  

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u direct

Contactformulier
Vul online het contactformulier in

WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht naar
06-30850650

Telefonisch
Bel naar 0341-230301